Modell Box Weblabor

Weboldal fejlesztés, responsive webdesign.

A leendő oldal elkészítésénél a tökéletes összhangra törekszünk a megrendelő elképzelései és a végeredmény között, tekintettel a tartalomra, funkciókra, szín- és formavilágra. Hasonló témájú oldalakat alapul véve közösen alakítjuk ki a megvalósítandó koncepciót, hogy az maximálisan megfeleljen az elképzeléseknek.

A weboldala kialakításában, maximálisan szem előtt tartva a mai kor igényeit, olyan megoldásokat alkalmazunk, hogy a honlap akár számítógépen, tableten vagy mobil telefonról felkeresve is jól olvasható és használható legyen. Ez a mobilbarát (responsive) kialakítás bizonyítottan több látogatót és nagyobb elismerést hoz a weboldalon szereplő tartalomnak, hiszen rohamosan nő a mobil eszközökön internetet böngészők száma.

A látogatottság növelése érdekében alkalmazzuk a Google Webmester Eszközöket és tanácsokat adunk a megfelelő tartalom megszerkesztésében. A keresőoptimalizálás (SEO) rendkívül fontos annak érdekében, hogy a honlapon szerplő tartalmakat minél több látogató olvashassa.

Segítséget nyújtunk a leendő oldal domain nevének regisztrálásában és az elkészült honlap elhelyezésében egy tárhely szolgáltató szerverén.

Példaoldalak:

WordPress weboldal
Responsive weboldal
Responsive példa 2.
WordPress weboldal
Webáruház példa
Responsive weboldal